Autorijles

Wij lessen in een sportieve VW Golf of VW Polo en werken met de nieuwste lesmethodes. Alle vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart. Op deze kaart staan alle stappen die je moet doorlopen voor het examen. Zo heb je goed zicht op hoe de rijopleiding verloopt.

De praktijklessen duren 60 minuten. Het is mogelijk meerdere lessen per week te volgen of lessen van 1 ½ of 2 uur te volgen. Je wordt bijvoorbeeld van huis, school, stage of van het station opgehaald en teruggebracht. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de behoeften en de wensen van de beginnende bestuurders. Je rijdt tijdens het lessen altijd in dezelfde lesauto, met dezelfde instructeur/instructrice.

Om te beginnen met praktijklessen hoef je niet in het bezit te zijn van het theoriecertificaat.

Het is wel zo, hoe beter je vertrouwd bent met de verkeersregels, hoe meer tijd en aandacht je in andere dingen kunt steken. Dit houdt in dat we de lestijd efficiënter en effectiever kunnen besteden.

Wil je weten hoeveel rijlessen je nodig hebt….? Vraag nu een proefles aan! 

Hoe werkt de proefles?

We halen je voor de proefles op. Tijdens je eerste rijles krijg je een schatting te horen hoeveel rijlessen je nodig hebt. Dit doet de rijinstructeur/rijinstructrice door naar jouw rijvaardigheid te kijken. Vervolgens bepaalt de instructeur of instructrice samen met jou het aantal lessen.

Hoe werkt 2toDrive?

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.
Vanaf 16,5 jaar mag je gaan rijlessen.
Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.
Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18de in de auto rijden samen met je coach.
Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.